Orkesteri

Klikkaa nimeä saadaksesi infoa soittajista!

Pauliina Vuorinen

Pauliina Vuorinen tekee tällä hetkellä musiikinopettajan töitä freelancerina. Vuori Quartetissa hän on pääosin kvartetin lauluääni.  Klassisesti pianotunneista alkanut muusikon ura on jatkunut myös rumpujen-, kitaran-, urkujen- ja klavikordinsoitolla sekä laulun ja säveltämisen yhdistymisellä omiksi lauluiksi. “Musiikin avulla saan sanottua sen, mihin sanani eivät riitä” Lisätietoa Pauliinasta:  www.pauliinavuorinen.com

Heikki Vuorinen

Heikki Vuorinen on musiikin monitoimimies, joka useimmiten nähdään pianon takana. Häneltä sujuu soolo, jos toinenkin ja soitin jos kolmaskin. Heikki työskentelee soitonopettajan työn lisäksi perustamassaan Sointulehto Recordsissa sekä freelance-muusikkona. Lisäinfoa Heikin musiikkikuvioista löytyy kotisivuilta: www.heikkivuorinen.com

Ari Lahtinen

Ari on kuopiolainen musiikkiin erikoistunut luokanopettaja. Arin käsissä soi soitin kuin soitin ja Vuori Quartetissa hänet nähdään rumpujen takana. Erityisenä kiinnostuksen kohteena Arilla ovat sähkökitarat ja bassot, joita hän muuten tekee käsityönä aina kun muilta hommilta joutaa! Mm. Sointulehdon studiolta löytyy yksi ‘Ariel‘ tuotemerkin pintaansa saanut huippulaadukas Telecaster sähkökitara!

“Musiikki on suurimpia Luojan antamista lahjoista – voit soittaa tai sitten kuunnella – ainakin toinen onnistuu ja voi tuoda suurta iloa!”

Sami Tiainen

Sami Tiainen on Kuopiossa vaikuttava musiikkipedagogi. Häneltä luonnistuu sekä sähkö- että kontrabasson soitto. Hän töräyttää väliin trumpetin sulosoinnun ja stemman pätkän!

 

Alla lyhyitä näytteitä yhteismusisoinnista! Nämä ja monta muuta hienoa laulua löydät Pauliinan Vuorisen uudelta “Aivan hiljaa” albumilta!

 

visitor counter